Goodbye Sweden

Igår var det juldagen och jag, Jennie och ett annat gäng kände för att festa till det lite, så vi åkte till Gislaved och rinken. En helt okej kväll men något lamt då det inte var så mycket folk och brandlarmet gick två gånger. Men vi var inte ledsna över det! Idag har förberedelserna gått för fullt inför resan, imorgon lämnar jag och Jennie sverige för att hälsa på Thailand och Phuket. Det ska bli så skönt med lite värme, så i två veckor kommer uppdateringen vara nollställd här på bloggen. Ska slänga ner det sista i resväskan och sedan dega ner mig framför Sällskapsresan - Snowroller. Fick fyra timmars sömn inatt och imorgon blir det elva timmar i ett flygplan så känner att jag behöver min sömn inatt. Men ni får ha det kanon här hemma medan jag är borta så ska vi försöka njuta av semestern! 
Kramar
 
 

Christmas Eve

Jag får be väldigt mycket om ursäkt för att jag inte skrivit något på mer än en vecka. Men förra veckan hade jag så fullt upp på jobbet samtidigt som jag stressade med julklappar och saker inför resan så jag har absolut inte haft tid för att sitta framför datorn! Men var ledig på julafton så då kändes det äntligen som att jag kunde andas ut. Hade en jättebra julafton, kanske också för att jag tänkte på att Thailand var så nära! Men fick i stort sett allt jag ville ha så är supernöjd. Har inte hunnit fota det och nu ryker kameran med utomlands så jag kan kanske fota en del när jag kommer hem istället 
 
 
 

Bra helg

Idag är det 11 dagar kvar tills vi åker till Thailand! Kan knappt fatta hur fort tiden har gått. Kändes som vi bokade nyss. Såg fram emot att vara hemma till en vit jul osv, men just nu vill man bara åka iväg faktiskt. Vi får nog inte se någon snö förrän vi kommer hem haha. 
I lördags åkte iallafall jag och Adam till Jönköping och A6 för att handla lite julklappar, men lite för mycket folk och lite för lite intresse så jag kom hem med en julklapp, och tre saker till mig själv istället. Men nu börjar allt komma på sin plats, nästan alla julklappar färdighandlade.
Söndagen blev lugn, tränade bodystep på kvällen, och igår var det riktigt tungt. Tränade knappt något förra veckan. Men idag blir det träning igen, bodypump som vanligt på måndagar. Kärlek till det passet!
 

X-mas

 
 
 
 

Hard work

Denna veckan har blivit en riktig jobbvecka för min del. Men jag klagar inte. Många sjuka osv så då får jag ställa upp. Det sämsta är att jag inte hinner med träningen så mycket, men får ta igen det någon annan vecka. Får ligga i nu innan jag drar på mig bikinin igen om några veckor haha. Idag jobbar jag 12-19.30, sen är jag förhoppningsvis ledig imon, men man vet aldrig.
Hoppas ni får en bra dag!
 

Nedräkning

Har börjat räkna ner min och Jennies Thailandsresa nu. Idag är det 17 dagar tills vi åker. Först åker vi till Kata Beach och stannar där en vecka för att sedan ta oss vidare till Khao Lak Beach och stanna där en vecka. Älskar att slippa tänka på vad man ska göra på nyårsafton, allt är redan bokat och klart nu liksom. 
Nu ska jag snart dra mig mot jobbet för att jobba 11.30-18.45.
Mauritius 2012

Godmorgon

Vaknade för en stund sedan och har ätit frukost och fixat lite. Ska sätta mig och titta på julkalenderna nu hade jag tänkt. Tycker faktiskt den är riktigt mysig detta året. Sen har jag ju min älskade shokladkalender med, blir aldrig för gammal för den där alltså. Haha, lika mycket barn på nytt varje år!
Senare idag blir det träning, bodypump, som är ett av absoluta favoritpassen.
(mobilbilder)
 
 
 

Let it snow

Älskar att det kommer så mycket snö. Nu hoppas man bara att den får ligga kvar en stund också. Har varit en riktigt slapp dag idag. Skulle träna snart egentligen, men eftersom jag trillade i fredags (haha) och slog i bakhuvudet stenhårt i isen så hoppar jag över det. Har fortfarande ont i nacken osv, så ska försöka träna imorn istället.
Nu ska jag snart ner och kolla Jul i Apladalen en sväng. Har inte varit där på flera år, men tycker det är jättemysigt egentligen!
Nybakat
 

Friday night - Harrys

Jobbade igår mellan 9-12.30. Kan säga att det inte alls var roligt att köra bil igår på morgonen, inte hem heller för den delen. Stormen Sven hade satt sina spår. Efter det tog jag det lugnt innan jag började fixa mig inför kvällen då jag och Jennie valde att satsa på en liten spontan utgång. Var så längesen jag festade nu och vi hade riktigt kul. Fick även en spräckt baksida på köpet.
Hoppas ni hade en underbar fredagskväll!
 

Hello again

Valde att radera allt på bloggen och starta om på nytt. Har fixat och trixat med det mesta, kommer ske en del småjusteringar under tiden men jag tar det när jag har tid. 
 
 
 

RSS 2.0